Fogfehérítés

Fogfehérítés

A hófehér mosoly ma már nemcsak az amerikai sztárok kiváltsága. Magyarországon is már évek óta elérhető a fogfehérítő kezelés, rendelőnkben is mindennapos feladat.

A fogak elszíneződését sok tényező okozhatja. Ételek, italok, gyógyszerek, dohányzás vagy egyszerűen az évek múlása. A fogfehérítő anyagok a fogakba levő pigmenteket oxidálják. Fogfehérítőnk anyaga a karbamid-peroxid, amit már nagy sikerrel alkalmazunk világszerte. A jó szájhigiénia, az alapos fogmosás hosszú évekre biztosíthatja a kialakult fehérebb fogszínt!

Van otthoni és rendelői fogfehérítés

Az otthoni fogfehérítéshez egy egyedi, személyre szabott mélyhúzott sínt készítünk. Ebbe kerül a fogfehérítő gél, amit mi adunk át a páciensnek. Ezt a zselével töltött sínt kell felhelyezni a fogakra 6-8 éjszaka.  Amíg alszik, a zselé dolgozik! A gél kálium-nitrát és fluorid tartalma csökkenti az érzékenységet és védi a zománcot!

A rendelői fogfehérítés során 3×10 percre helyezzük fel a fogfehérítő gélt. Az anyag kémiai úton aktiválódik, de hatását még speciális fénnyel fokozzuk! Ph semleges kémhatása maximális hatást és biztonságot nyújt!

Fogékszer

Ragyogó mosolyunkat még egy Swarovski fogékszerrel is fokozhatjuk!