Fogászati rendelő

Rendelőnkben a legújabb nyugat-európai technológiákkal, egyénre szabott kezelési tervekkel és módszerekkel, a páciens időbeosztásához alkalmazkodva gyógyítunk. 

Mottóm: A mosoly egy olyan görbület, ami mindent egyenesbe hoz!

Ennek szellemében dolgozok, a munkámat hivatásomnak tekintem!

Dr. Meleg Erika-0345
MUNKATÁRSAINK

Kedves, figyelmes, barátságos fogászati csapatunknál biztos kezekben van. Sikeresünk titka a megbízható minőség és az elérhető árak.

dr-meleg-erika
Dr. Meleg Erika
Fog- és szájbetegségek szakorvosa

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd Fog- és szájbetegségekből szakvizsgáztam.

1995-ben hoztam létre a Brill-Dent Fogszakorvosi Betéti Társaságot, azóta magánpraxist folytatok.

Rendszeres továbbképzésekkel, kongresszusokon való részvétellel tartom naprakészen a tudásom.

Érdeklődésem középpontjába került a fogászati digitalizáció, a jövő fogászatát valósítjuk meg rendelőmben!

Az  évek során sok visszatérő páciensünk már régi ismerősként, barátként érkezik. Célom, hogy problémáikkal félelemtől mentesen érkezzenek és tökéletes ellátás után elégedetten távozzanak!

Nagyon fontosnak tartom az orvos-beteg közti bizalmi kapcsolatot, a szakma iránti tiszteletet, hogy a legmodernebb technikával, precizitással, pontossággal, figyelmességgel és kedvességgel várjuk pácienseinket!

dr-szontagh-eszter
Dr. Szontágh Eszter
Szájsebész, implantológus

1974-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, summa cum laude. Az egyetem után azonnal a Fogászati Klinikán kezdtem dolgozni, ami azóta már az egyetem önálló Fogorvosi Karává alakult.

Először Fog és Szájbetegségek, majd Szájsebészet és végül Konzerválófogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem.

38 éven át voltam a Klinika dolgozója, ahol 20 évig az Arc-, állcsont- és szájsebészeti osztályon dolgoztam, majd 1995-től a dentoalveolaris szájsebészeti részleg vezetőjeként folytattam munkámat, onnan mentem nyugdíjba, de jelenleg is a Kar aktív oktatója vagyok.

Ezen évek alatt a fogászat, és különösen az ambuláns szájsebészet valamennyi ágában nagy elméleti és gyakorlati tudásra tettem szert. Sok tudományos rendezvényen vettem részt, ahol magam is gyakran tartottam előadást. Tudásomat a különböző tudományos összejöveteleken való részvétellel igyekszem ma is alakítani és javítani. 25 éve magánpraxist folytatok.

Angolul és franciául beszélek.

kuczik-rigo-kitti
Kuczik-Rigó Kitti
Fogászati szakasszisztens és szájhigiénikus

2013-ban végzetem a Kecskeméti Szent-Györgyi Albert szakközépiskolában, majd ezt követően a Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Karán-Ápolás és Betegellátás szakon folytattam tanulmányaimat. Lehetőségem nyílt fogászatban dolgozni asszisztensként, így 2016-ban asszisztensi vizsgát tettem. A fogászat valamennyi szakterületén kipróbálhattam magam.

2019-ben klinikai fogászati higiénikus lettem. Munkámat a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással végzem. Célom, hogy a felnőtt lakosságban a fogászatról kialakult negatív kép jóirányba mozduljon, a kezelések során bizalom alakuljon ki, pácienseink szájhigiéniás ismeretei bővüljenek és elégedetten távozzanak rendelőnkből.

sandor-annabella
Sándor Annabella
Fogászati szakasszisztens és szájhigiénikus

Fogászati asszisztensi tanulmányaimat a középiskola elvégzése után a szegedi Kossuth Zsuzsa Szakközépiskolában végeztem.

2018-ban a sikeres vizsgát követően helyezkedtem el a szakmában, majd két évvel később klinikai szájhigiénikus képesítésre tettem szert.

Célom, hogy minden páciens elégedetten és mosolyogva hagyja el a rendelőt. Szájhigiénikusként fontosnak tartom a megfelelő szájhigiénia kialakítását és fenntartását, mellyel megelőzhetőek az esetleges fogászati problémák.

0
év
szakmai tapasztalat
0
évi technológia
0
°
teljes körű ellátás
0
%
empátia
EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK
Szép kártya
FELSZERELTSÉG
3SHAPE TRIOS SCANNER

a jövő fogászata

KAVO KEZELŐEGYSÉGEK

a kényelmes és jól felszerelt munkaállomás

FÁJDALOMMENTES ÉRZÉSTELENÍTÉS
NAGYÍTÓS SZEMÜVEG
IMPLANTÁCIÓS MOTOR
GÉPI LENYOMATKEVERŐ
FOTOPOLIMERIZÁCIÓS LÁMPA

fényre kötő anyagok megvilágítása

APEX LOKÁTOR

(gyökércsúcs bemérő műszer)
a sikeres gyökérkezelés érdekében

SZOFT-LÉZER KÉSZÜLÉK

a sebgyógyulást, a nyálkahártya betegségek javulását segíti

FOGFEHÉRÍTŐGÉP

 pácienseink gyönyörű,
fehér mosolyáért

HŐLÉGSTERILIZÁRÓ

a steril eszközállomány érdekében

LÉGTISZTÍTÓ

a munkakörnyezet egészségéért

KÉPGALÉRIA