Meleg Erika
Meleg Erika

Kecskemét, Kossuth tér 5.

Főoldal > Fogfehérítés, fogékszer

Fogfehérítés, fogékszer

A hófehér mosoly ma már nemcsak az amerikai sztárok kiváltsága. Magyarországon is már évek óta elérhető a fogfehérítő kezelés, rendelőnkben is mindennapos feladat.

Az egyetlen módszer, hogy csiszolás, foganyagvesztés nélkül kaphassuk vissza az eredeti vagy vágyott fogszínt. A fogak elszíneződését sok tényező okozhatja. Ételek, italok, néhány gyógyszer, dohányzás, vagy egyszerűen az évek múlása. A fogfehérítő anyagok a fogakba levő pigmenteket oxidálják. Teljesen biztonságos kozmetikai beavatkozás.

 

Van otthoni és rendelői fogfehérítés.

Az otthoni fogfehérítéshez egy-egy sínt készítünk az alsó és a felső fogívre. A páciens esténként a tőlünk kapott fogfehérítő gélt a sínbe teszi, azt felhelyezi a fogaira és éjszaka, amíg alszik, a zselé dolgozik, a fogak fehérednek. 6-8 alkalom szükséges a megfelelő eredmény eléréséig.


A rendelői fogfehérítés során 6x3 percre helyezzük fel a fogfehérítő anyagot, melynek a hatását speciális fénnyel fokozzuk. 40-50 perc alatt kialakul a ragyogó fogszín. Van olyan páciens, aki a fogak átmeneti érzékenységéről számol be a kezelést követő napon. A panaszok azonban minden esetben megszűnnek. A hatás néhány évig megmarad étkezési és szájápolási szokások függvényében.

Fogékszer

Ragyogó mosolyunkat fokozhatjuk még egy fogékszerrel, ami szintén nagy divat manapság! Rendkívül széles választékkal várjuk az érdeklődőket!

LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYZÓ

Mit látsz? Amit nem látsz! Nem kell évekre lemondanod a mosolyodról, itt a láthatatlan fogszabályzó!

FOGFEHÉRÍTÉS - OPALESCENE

A hófehér mosoly ma már nemcsak az amerikai sztárok kiváltsága. Magyarországon is már évek óta elérhető fogfehérítő kezelés, rendelőnkben is mindennapos feladat.

FOGIMPLANTÁTUM

Nyerje vissza egészséges mosolyát! A fogimplantátum a páciens életminőségének javítását szolgálja!