Meleg Erika
Meleg Erika

Kecskemét, Kossuth tér 5.

Főoldal > Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd fog- és szájbetegségek szakvizsgát tettem. 1995 óta a Brill-Dent Bt. keretein belül magánpraxist folytatok. Folyamatosan képzem magam tanfolyamok, továbbképzések, kongresszusok keretében a fogászat legkülönbözőbb területein.

Néhány ezekből:

- Héjpreparáció, vállas preparálás, lenyomat és ragasztás
- Miniimplantátum kurzus
- GC Gradia Direkt elméleti és gyakorlati kurzus
- Myofunkcionális Trainer Szimpózium
- SGS Dental implantológiai tanfolyam
- A fogágybetegség etiológiája és terápiája
- Korszerű fogpótlástani technikák elméletben és gyakorlatban
- Korszerű képalkotás a fogászatban
- Gépi gyökércsatornatágítók használata az endodonciában
- GC protetika elméleti és gyakorlati kurzus
- Perspektívák a parodontológiában
- Vl. Nemzetközi Esztétikai Kongresszus
- Vitális és gyökérkezelt fogak ellátására szóló fogművek

 

Dr. Szontágh Eszter

1974-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem  Általános Orvosi Karán, summa cum laude. Az egyetem után azonnal a Fogászati Klinikán kezdtem dolgozni, ami azóta már az egyetem önálló Fogorvosi Karává alakult.
Először Fog és Szájbetegségek, majd Szájsebészet és végül Konzerválófogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem.

38 éven át voltam a Klinika dolgozója, ahol 20 évig az Arc-, állcsont- és szájsebészeti osztályon dolgoztam, majd 1995-től a dentoalveolaris szájsebészeti részleg vezetőjeként folytattam munkámat, onnan mentem nyugdíjba, de jelenleg is a Kar aktív oktatója vagyok.

Ezen évek alatt a fogászat, és különösen az ambuláns szájsebészet valamennyi ágában nagy elméleti és gyakorlati tudásra tettem szert. Sok tudományos rendezvényen vettem részt, ahol magam is gyakran tartottam előadást. Tudásomat a különböző tudományos összejöveteleken való részvétellel igyekszem ma is alakítani és javítani. 25 éve magán praxist folytatok.
Angolul és franciául beszélek.
 

 

Szabó Olívia

Kertészmérnökként végeztem de már 20 éve az egészségügyben, fogászat szakterületén dolgozom. 2003-ban szereztem fogászati asszisztensi és 2007-ben klinikai fogászati higiénikus szakképesítésemet. Kecskeméten magánrendelői praxisokban dolgoztam / dolgozom.

2003-tól dolgozom a fogszabályozás szakterületén és 2007-től pedig szájsebészeten.
Az évek során egyre több önálló munkát végzek mint dentálhigiénikus és ez által nagy mértékben hatással tudok lenni a páciensek szájhigiéniás állapotának javításában. Munkámban szeretem a kihívásokat és az új dolgokat. Szakmai fejlődésem érdekében folyamatos továbbképzéseken veszek részt, amelyek által az ott megszerzett ismereteket alkalmazni tudom a mindennapi fogászati munkám területén.

 

LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYZÓ

Mit látsz? Amit nem látsz! Nem kell évekre lemondanod a mosolyodról, itt a láthatatlan fogszabályzó!

FOGFEHÉRÍTÉS - OPALESCENE

A hófehér mosoly ma már nemcsak az amerikai sztárok kiváltsága. Magyarországon is már évek óta elérhető fogfehérítő kezelés, rendelőnkben is mindennapos feladat.

FOGIMPLANTÁTUM

Nyerje vissza egészséges mosolyát! A fogimplantátum a páciens életminőségének javítását szolgálja!