Meleg Erika
Meleg Erika

Kecskemét, Kossuth tér 5.

Főoldal > Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd fog- és szájbetegségek szakvizsgát tettem. 1995 óta a Brill-Dent Bt. keretein belül magánpraxist folytatok. Folyamatosan képzem magam tanfolyamok, továbbképzések, kongresszusok keretében a fogászat legkülönbözőbb területein.

Néhány ezekből:

- Héjpreparáció, vállas preparálás, lenyomat és ragasztás
- Miniimplantátum kurzus
- GC Gradia Direkt elméleti és gyakorlati kurzus
- Myofunkcionális Trainer Szimpózium
- SGS Dental implantológiai tanfolyam
- A fogágybetegség etiológiája és terápiája
- Korszerű fogpótlástani technikák elméletben és gyakorlatban
- Korszerű képalkotás a fogászatban
- Gépi gyökércsatornatágítók használata az endodonciában
- GC protetika elméleti és gyakorlati kurzus
- Perspektívák a parodontológiában
- Vl. Nemzetközi Esztétikai Kongresszus
- Vitális és gyökérkezelt fogak ellátására szóló fogművek

 

Dr. Szontágh Eszter

1974-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem  Általános Orvosi Karán, summa cum laude. Az egyetem után azonnal a Fogászati Klinikán kezdtem dolgozni, ami azóta már az egyetem önálló Fogorvosi Karává alakult.
Először Fog és Szájbetegségek, majd Szájsebészet és végül Konzerválófogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem.

38 éven át voltam a Klinika dolgozója, ahol 20 évig az Arc-, állcsont- és szájsebészeti osztályon dolgoztam, majd 1995-től a dentoalveolaris szájsebészeti részleg vezetőjeként folytattam munkámat, onnan mentem nyugdíjba, de jelenleg is a Kar aktív oktatója vagyok.

Ezen évek alatt a fogászat, és különösen az ambuláns szájsebészet valamennyi ágában nagy elméleti és gyakorlati tudásra tettem szert. Sok tudományos rendezvényen vettem részt, ahol magam is gyakran tartottam előadást. Tudásomat a különböző tudományos összejöveteleken való részvétellel igyekszem ma is alakítani és javítani. 25 éve magán praxist folytatok.
Angolul és franciául beszélek.


 

Rigó Kitti

2013-ban végzetem a Kecskeméti Szent-Györgyi Albert szakközépiskolában, majd ezt követően a Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Karán-Ápolás és Betegellátás szakon folytattam tanulmányaimat. Lehetőségem nyílt fogászatban dolgozni asszisztensként, így 2016-ban asszisztensi vizsgát tettem. A fogászat valamennyi szakterületén kipróbálhattam magam.

2019-ben klinikai fogászati higiénikus lettem. Munkámat a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással végzem. Célom, hogy a felnőtt lakosságban a fogászatról kialakult negatív kép jóirányba mozduljon, a kezelések során bizalom alakuljon ki, pácienseink szájhigiéniás ismeretei bővüljenek és elégedetten távozzanak rendelőnkből.

 

LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYZÓ

Mit látsz? Amit nem látsz! Nem kell évekre lemondanod a mosolyodról, itt a láthatatlan fogszabályzó!

FOGFEHÉRÍTÉS - OPALESCENE

A hófehér mosoly ma már nemcsak az amerikai sztárok kiváltsága. Magyarországon is már évek óta elérhető fogfehérítő kezelés, rendelőnkben is mindennapos feladat.

FOGIMPLANTÁTUM

Nyerje vissza egészséges mosolyát! A fogimplantátum a páciens életminőségének javítását szolgálja!