Meleg Erika
Meleg Erika

Kecskemét, Kossuth tér 5.

Főoldal > Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

PÁCIENS TÁJÉKOZTATÓ a személyes adatok kezeléséről

 

Az Eu általános adatvédelmi rendeletének megfelelően az alábbiakról tájékoztatjuk kedves Pácienseinket:

1.   Mivel az egészségügyi ellátáshoz feltétlenül szükséges bizonyos személyes és egészségügyi adatok kezelése, ezért a Páciensek részéről ezek kezeléséhez hozzájárulásukat megadottnak kell tekinteni.

2.   Az adatkezelés célja: azonosítás, kapcsolattartás, a szolgáltatás nyújtása, számlázás, kötelező adatkezelés, közhatalmi jogosítvány gyakorlása (pl. recept felírása) és egyes jogszabályi kötelezettségek teljesítése.

3.   Az adatkezelés jogalapja: szerződés teljesítése (megbízás fogászati ellátás) / jogi kötelezettség teljesítése.

4.   Személyes adatot kizárólag a megnevezett adatkezelő, a rendelőben dolgozó orvos(ok) és asszisztens(ek), recepciós(ok) kezelhetnek.

5.   Adatok továbbítása csak a tulajdonos hozzájárulása esetén történik meg. A hozzájárulást megadottnak lehet tekinteni, amennyiben a kezeléshez feltétlen szükséges (pl. fogtechnikus vagy konzílium).

6.   Saját személyes adataihoz tulajdonosa bármikor hozzáférhet, információt kérhet a kezelések menetéről / idejéről / személyéről és garanciákról.

7.   Bármikor kérheti személyes adatai kezelésének felfüggesztését, ám a korábban engedélyt adott adataira ez nem vonatkozik.

8.   Bármikor kérheti adatainak módosítását, adatkezelésének korlátozását, törlését. Ez a kérés azonban nem érinti a Rendelő jogszabályi kötelezettségből fakadó adatmegőrzési kötelezettségét.

9.   Felhívjuk a figyelmét, hogy saját személyes adatai kezelésének korlátozása vagy hozzájárulásának megtagadása, akadályozhatják az egészségügyi feladatok elvégését.

10. Önt megilleti az a jog, hogy amennyiben jogsérelmet tapasztal, panaszt tehet a felügyeleti szervnél:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Telefon: +36 (1) 391-1400    Fax: +36 (1) 391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

www: http://www.naih.hu

11.  Bármilyen kérdése van a fent leírtakkal kapcsolatban, kérem, vegye fel a kapcsolatot kezelő orvosával vagy az asszisztenciával a részletesebb felvilágosítás érdekében.

12. A Rendelő részletes Adatkezelési Tájékoztatójába betekintést kérhet munkatársainktól.

 

Kecskemét, 2018. május 24.

 

Rendelő vezető

 

LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYZÓ

Mit látsz? Amit nem látsz! Nem kell évekre lemondanod a mosolyodról, itt a láthatatlan fogszabályzó!

FOGFEHÉRÍTÉS - OPALESCENE

A hófehér mosoly ma már nemcsak az amerikai sztárok kiváltsága. Magyarországon is már évek óta elérhető fogfehérítő kezelés, rendelőnkben is mindennapos feladat.

FOGIMPLANTÁTUM

Nyerje vissza egészséges mosolyát! A fogimplantátum a páciens életminőségének javítását szolgálja!